VANAVOND WEER CROSSLINQ bij LINQ

Ik presenteer straks weer bij LINQ van 19.00 – 21.00 u het programma CrossLiNQ. Een muzikale reis kris kras door de afgelopen decennia van de popmuziek. Van folk tot soul en van Americana tot blues. Zo wat bijna alles komt langs. o.a. muziek van The Rolling Stones, The Waterboys, Texas, Billy Joel, The Robert Cray band, The Kendall Connection, Young Gun Silver Fox, Coco Motoya, Eric Clapton, John Miles, Simple Minds, Frank Boeijen Groep, BLOF, David Bowie, Rio 18, Darkways, Icehouse, Supertramp, Sade, Susan Tedeschi, The Four Tops, Fleetwood Mac, The Black Sorrows,, Rainbow, The Blue Nile, Gare du Nord en Tame Impala. Luisteren dus, zou ik zeggen via: LINQ FM 105.1 FM Spijkenisse / 106.9 Hellevoetsluis en omgeving en via de stream op www.linqmedia.nl MIJN PROGRAMMA IS VANAF MORGEN OOK VIA EEN LINK OP MIJN FACEBOOKPAGINA TERUG TE LUISTEREN

2 gedachten over “Muziekprogramma Crosslinq bij LINQ FM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *