VANAVOND WEER EEN AVONDJE RELAXEN BIJ CROSSLINQ
Ik presenteer straks weer bij LINQ van 19.00 – 21.00 u het programma CrossLiNQ. Een muzikale reis kris kras door de afgelopen decennia van de popmuziek. Van folk tot soul en van Americana tot blues. Zo wat bijna alles komt langs. Dit keer weer een uitzending met relaxte popmuziek compleet met regenwoudgeluiden met muziek van Kyran Goss, Mick Clarke, The Slow Show, Mark Knopfler, Don Martin, Crosby, Stills and Nash, The Beatles, The White Buffelo, Great Lake Swimmers, Van Morrison, Richard Thompson, Rory Gallagher, Leonard Cohen, Traffic, Renaissance, All about Eve, Gerry Rafferty, The National, Pink Floyd, Paul Mc Cartney, Supertramp, Eddie Vedder, Bachman Turner and Overdive, Bob Dylan, Loreena Mc Kennitt en Walter Trout. Luisteren dus, zou ik zeggen via: LINQ FM 105.1 FM Spijkenisse / 106.9 Hellevoetsluis en omgeving en via de stream op www.linqmedia.nl MIJN PROGRAMMA IS VANAF MORGEN OOK VIA EEN LINK OP MIJN FACEBOOKPAGINA TERUG TE LUISTEREN

2 gedachten over “Muziekprogramma CrossLINQ bij LINQ Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *