activiteiten, mededelingen, Nieuws

Jawel, weer een lockdown!

Geachte lezers,

Helaas weer een kink in de kabel om bij elkaar te komen. De 3e lockdown is een feit en hoe vervelend wij het ook vinden, voorzichtigheid is inderdaad geboden. Daarom sluiten wij de fysieke bijeenkomsten op dinsdag en woensdag in de “Apollo”, Apollo 25, 3225TB Hellevoetsluis.

We hadden een kerstviering en oud en nieuw voor ogen, gewoon voor de gezelligheid, helaas is dit nu ook van de baan. Hulp aan ouders die met kinderen zaten die plotseling vrij waren van school, die voorbereidingen waren in volle gang voor a.s woensdag, ook dit komt tot stilstand!

Toch hebben wij de intentie hulp te verlenen op computergebied. Is de computer u de baas? Heeft u vragen over communicatie? Wij helpen u op afstand! (per telefoon) Ook noodreparaties kunnen worden uitgevoerd!

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0181-750 714, Maar ook via de chat op https://st-lkcc.nl/buurtcentrahellevoetsluis/

Onze chat is gloednieuw en kan gebruikt worden door iedereen, even gezellig kletsen onderling en ook zien of er toch nog iets te doen is in Hellevoetsluis. Kosteloos en geen registratie noodzakelijk!

Afspraken kunnen gemaakt worden uitsluitend telefonisch. Het adres waar info gegeven wordt en reparaties zullen plaatsvinden is Zalm 7, 3225XM Hellevoetsluis.

Voor uitruk naar de klant zijn wij helaas genoodzaakt om € 20,– in rekening te brengen. Dit bedrag wordt verlegd naar de inkomstenbelasting en wordt beschouwd als gift! Geen contanten in huis? Ook hier is aan gedacht, U kunt zonder kosten pinnen.

Met vriendelijke groet,

W.H. Landmeter (Voorzitter https://st-lkcc.nl )

 

 

 

Geef een reactie