De goedheiligman komt aan in Voorne aan Zee. Kinderen staan al te trappelen en de voorpret kan beginnen.

Na de verkiezingen komt de goedheiligman aan in de volgende kernen van Voorne aan Zee, dus mis hem niet! Schoenen zetten, Chocoladeletters en oud Hollands snoepgoed verzamelen. Pepernoten, kruid-noten en heerlijke snoepjes zullen worden gestrooid. Duurzaam en milieuvriendelijk!

Bedenk dat het een kinderfeest is dat is gestoeld op onze Nederlandse cultuur. Alle kinderen, ook de grote mogen weer genieten van de spanning die dit feest met zich meebrengt. Zeur Pieten verdwijnen in de zak en mogen de werkstraffen uitvoeren die onze grote kindervriend hen oplegt. Sinaasappels plukken! Pepernoten bakken en cadeautjes inpakken!

Sinterklaas maakt zijn entree in:

Oostvoorne
Op 25 november meert de pakjesboot af in het centrum van Oostvoorne. De Sint komt aan bij De Man om 10.30 uur. Om 11.00 uur begint de optocht naar De Meander. Meer info.

Hellevoetsluis
Sinterklaas komt op 18 november naar Hellevoetsluis. Om 09.30 uur meert de boot af aan de Vesting. Daarna trekt de Sint door naar winkelcentrum De Struytse Hoeck. Daar doet hij een rondje en kunnen kinderen een handje geven of een kleurplaat inleveren.

Rockanje
In het centrum van Rockanje wordt Sinterklaas op 18 november ontvangen bij het voormalig gemeentehuis. Hij maakt met zijn Pieten een rondrit. Om 15.15 uur begint het grote feest op het Dorpsplein.

Brielle
Op zondag 19 november wordt de Sint met zijn pakjesboot verwelkomd in Brielle. Om 12.30 uur komt de stoomboot aan langs de kade van Maarland Nz.

Tinte
Ook in Tinte komt de Sint aan op 25 november. De intocht start bij de Môluk aan de Colinslandsedijk in Tinte. Het ‘Sinterklaasfeest’ wordt gevierd op het zomerfeestterein. Het programma vindt plaats van 13.30 uur tot 16.00 uur.

Meer informatie vindt u in de regionale kranten en op sociale media. Rotterdam en omgeving leest u hier

We maken er een groot feest van voor ALLE KINDEREN.

Groetjes van de Sint

( en hulp sinterklazen )

About Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share