VANAVOND WEER CROSSLINQ bij LINQ
Ik presenteer straks weer bij LINQ van 19.00 – 21.00 u het programma CrossLiNQ. Een muzikale reis kris kras door de afgelopen decennia van de popmuziek. Van folk tot soul en van Americana tot blues. Zo wat bijna alles komt langs. Met dit keer muziek van The Tibbs, Squeeze, Krystl, Castewaya, The Electric Prunes, Paris Green, Kensington, Walter Trout and Beth Hart, Tinsley Ellis, Steve Miller Band, Mike and The Mechanics, CCR, Billy Joel, The Police, John Stewart, Dave Meniketti, Teddy Swims, Kat Eaton, Van Morrison, Fiction Factory, Blondie, Wang Chung, The Meltdown, Aretha Franklin, The Sean Webster Band, Maarten Pters, Froukje, J J Cale, Crosby Stills and Nash, Chris Rea en Tnsley Ellis. Luisteren dus, zou ik zeggen via: LINQ FM 105.1 FM Spijkenisse / 106.9 Hellevoetsluis en omgeving en via de stream op www.linqmedia.nl DE LIJST MET MUZIEK IS TE BELUISTEREN VIA MIJN SPOTIFY PAGINA:
https://open.spotify.com/playlist/7FBZMjgDabhms0W4VlpOAy?si=8037aae6ad5f4b29

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *