VANAVOND WEER EEN AVONDJE RELAXEN BIJ CROSSLINQ
Ik presenteer straks weer bij LINQ van 19.00 – 21.00 u het programma CrossLiNQ. Een muzikale reis kris kras door de afgelopen decennia van de popmuziek. Van folk tot soul en van Americana tot blues. Zo wat bijna alles komt langs. Dit keer weer een uitzending met relaxte popmuziek compleet met regenwoudgeluiden met muziek van The Moody Blues, Mostly Autumn, Mark Knopfler, Blanco White, Yoghi Lang, The Pineapple Thief, Michael Penn, The Beatles, The Alan Parsons Project, Metallica, The Kandell Connection, Gilbert O Sullivan, Colin Blunstone, Al Stewart, Magna Carta, The Devil makes Three, Johnny Cash, Alanis Morissette, Anathena, Vast, Matt Beringer, George Michael en Livin Blues. Luisteren dus, zou ik zeggen via: LINQ FM 105.1 FM Spijkenisse / 106.9 Hellevoetsluis en omgeving en via de stream op www.linqmedia.nl MIJN MUZIEKKEUZE IS TERUG TE LUISTEREN OP SPOTIFY VIA DE LINK
https://open.spotify.com/playlist/0UQRuh33I77XwiAwH6gTUm?si=ce6c19ae23834db8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *