VANAVOND WEER MUZEKPROGRAMMA CROSSLINQ BIJ LINQ MEDIA

0
VANAVOND WEER CROSSLINQ bij LINQ
Ik presenteer straks weer bij LINQ van 19.00 – 21.00 u het programma CrossLiNQ. Een muzikale reis kris kras door de afgelopen decennia van de popmuziek. Van folk tot soul en van Americana tot blues. Zo wat bijna alles komt langs. Met dit keer muziek van Depeche Mode, Sivert Hoyen, Stromae, The Doors, Chicago, Randy Crawford, Aretha Franklin, John Mayall and the Bluesbreakers, Cuby and The Blizzards, Brainbox, The Stranglers Chris de Burgh, Young Gun Silverfox. Pet Shop Boys, Dilan Gossett, Vera Sola Badfinger, Fickle Pickle, Lionel Richie, Riverside, Joe Bonamassa, Chicken Shack, The Lovemongers/Heart, Ellen Jewell, Black Pumas en Kim Wilde, Luisteren dus, zou ik zeggen via: LINQ FM 105.1 FM Spijkenisse / 106.9 Hellevoetsluis en omgeving en via de stream op www.linqmedia.nl DE LIJST MET MUZIEK IS TE BELUISTEREN VIA MIJN SPOTIFY PAGINA:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *