VANAVOND CROSSLINQ MET LIVE MUZIEK BIJ LINQ MEDIA

0

VANAVOND CROSSLINQ LIVE bij LINQ
Ik presenteer straks weer bij LINQ van 19.00 – 21.00 u het programma CrossLiNQ. Een muzikale reis kris kras door de afgelopen decennia van de popmuziek. Van folk tot soul en van Americana tot blues. Zo wat bijna alles komt langs. Met dit keer live muziek van Fleetwood Mac, Joe Bonamassa, James Taylor, 16 Horsepower, Liam Gallagher, Eric Clapton, Porcupine Tree, Kansas, J J Cale, Rod Stewart, Calvin Russell, Luka Bloom. Rory Gallagher, Donald Fagan, ELO, Led Zeppelin, Stephem Stills, Bruce Springsteen, David Bowie, Loreena McKennitt, REM, DeWolff en David Gilmour , Luisteren dus, zou ik zeggen via: LINQ FM 105.1 FM Spijkenisse / 106.9 Hellevoetsluis en omgeving en via de stream op www.linqmedia.nl DE LIJST MET MUZIEK IS TE BELUISTEREN VIA MIJN SPOTIFY PAGINA:
https://open.spotify.com/playlist/6tzOYXyOvszGhLb9U8wMly?si=b386f8b0e1194fa6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *