activiteiten, Apollo evenementen

Laat je kind het verleden eens beleven!

Woensdag 4 augustus maken we een sprong terug in de tijd, toen analoog nog heel gewoon was en digitaal bijzonder. Op deze dag gaan we een kinder matinee draaien en wel net als vroeger !

Brielle had een bioscoop, en Hellevoetsluis heeft hem nu. Naar de bios, dat was een hele belevenis. maar altijd was het de reclame en de trailers die je warm maakten voor een tweede bezoek. Nu gaan we dat ook eens doen maar met behulp van onze digitale apparatuur.

 

 

 

Onze zaal opent om 13.00 uur alwaar “Koffieleutje” het inwendige kind verzorgt met speciaal bioscoopvoer ( Popcorn, kleine chocoladerepen, snoepjes en natuurlijk frisdrank.) De entree bedraagt € 5,– p.p voor een consumptiebon. Het matinee is verder gratis. Kopen is niet verplicht en de bon blijft geldig voor eventuele latere bezoeken. (Water is natuurlijk gratis, want op een droogje zitten voor 3,5 uur is niet gewenst)

De voorstelling vangt aan om 13.30 uur met trailers wat er in de bioscopen draait voor aanbod. Hierna volgen de voor-filmpjes  gevolgd door een paus. Alwaar “Koffieleutje” bezocht kan worden voor een versnapering. ( Wist u dat ze het meeste snoep zelf maakt?)

De hoofdfilm is een verrassingsfilm, waargebeurd, in het Nederlands en doet recht aan momenten aan onze nationale geschiedenis. De film bevat spanning, veel water en ouderwetse schepen die zeeslagen ondergaan. U denkt piraten! Ja en toch ook weer niet. De film is gelabeld alle leeftijden vlgs de kijkwijzer. Uw spruit zal het geweldig vinden en er ook nog iets van opsteken.

Het matinee eindigt omstreeks 16.30 maar kan iets uitlopen.

Er is plaats voor 15 kinderen ( gewenste leeftijd vanaf 10 jaar) Het liefst opgeven want vol=vol ( helaas nog steeds corona maatregelen)

Beleef de vroegere bioscoop, we hebben zelfs een heuse love seat, er mag niet gerookt worden en de prijzen van versnaperingen zijn ook lekker ouderwets.

Dus stuur uw (klein)kind, of zet hem/haar af bij buurtkamer “De Apollo” Apollo 25, 3225TB Hellevoetsluis. Reserveren kan per email:  linuxkcc@gmail.com maar de beller is sneller en die mag contact zoeken met 0181-750 714, bgg 06-28 92 72 99.

Het voorspelde weer voor as woensdag is regen, dus ideaal om een filmhuisje te pikken, het is per slot van rekening vakantie en zoveel vrijwilligers staan klaar om uw kind een grandioze zomervakantie te geven. Doet u mee?

Geef een reactie