activiteiten, mededelingen, Nieuw

Wegens ziekte gesloten

L.s

Hellevoetsluis, 24 november 2022

A.s vrijdag, 25 11- 2022, wordt ik behandeld aan een vervelende oogziekte genaamd glaucoom. Dit is zeer ingrijpend en zal zodanig invloed hebben op de aanwezigheid van mijn persoon.

Ik verwacht moeite te hebben met beeldschermwerk. Tevens is er geen hulp beschikbaar die mijn persoon kan vervangen.

Ik betreur dit. Ook is de huisvesting, Apollo is nu niet optimaal want de koude is toegenomen en we stoken voor de raven. Dit is al gemeld bij st push echter de verwachtte actie blijft uit.

De dichte deur , om het enigszins behaaglijk te houden, is de buurtkamerdeur gesloten dit voorkomt dat bewoners van de Apollo flat een spontaan bezoekje brengen.

Tevens zijn wij in onderhandeling met Push om een andere ruimte te betrekken, de onderhandelingen verlopen echter stroef en uitzicht op verbetering is er momenteel niet. We zijn nu 2 jaar verder en zijn non stop aanwezig geweest. Om dit met de feestdagen opnieuw te gaan doen is gezien mijn ziekten niet mogelijk. Daarom zullen wij met ingang van 29 november tot en met 18 januari GEEN gebruik maken van de Apollo 25.

Tevens hopen wij dat dan ook alle gebreken aan deze buurtkamer en voorzieningen op orde zijn, zodat een werkbare situatie ontstaat.

Voor hulpvragen kan er een afspraak gemaakt worden op het huisadres, ook voor een praatje pot kan men op afspraak terecht op het huisadres ZALM 7 Hellevoetsluis (koffie is dan gratis 😉

Met vriendelijke groet,

W.H. landmeter

Voorzitter stichting Linux Kennis Computer Centrum

(https://st-lkcc.nl

Geef een reactie